Een stabiele partner binnen de educatieve keten en voor jou

Toegang.org is onderdeel van Topicus Education. Topicus Education werkt samen met scholen en educatieve aanbieders aan het verbeteren van de inzet van digitale leermiddelen in het onderwijs.

Ontdek meer

Hoe we zijn begonnen

Toegang.org is in 2018 ontstaan met het doel om educatieve aanbieders te ontzorgen in het gebruik van digitale leermiddelen in de complexe educatieve keten. Hierdoor kan jij je als educatieve aanbieder volledig richten op het creëren van content.

We onderscheiden ons van de andere partijen in de educatieve keten door de combinatie van een professionele IT-cultuur en kennis van de onderwijssector. Sinds de oprichting zijn we continu bezig met het inspelen op veranderingen binnen de educatieve keten en het meedenken aan verbeteringen. We streven er dan ook naar om de rol van centrale partij binnen de educatieve keten aan te nemen.

Ontmoet ons team

Erik Dikkers

— Portfoliomanager / ProductOwner

Als portfoliomanager binnen Topicus houd ik werkzaamheden gerelateerd aan de Nederlandse onderwijsketen goed in de gaten. Aan werkdomeinen loopt dit uitéén van de afstemming rondom wet&regelgeving en tot het begeleiden van de implementatie van Toegang.org in de leermiddelenketen bij uitgeverijen. Deze diversiteit aan werkvlakken maakt dat ik elke dag zowel mijzelf als mijn werkdomein vooruit help.

Tom Kirchjünger

— Softwareontwikkelaar

Voor mij betekent het ontwikkelen van software een bijdrage leveren aan het vereenvoudigen en leuker maken van de techniek waar mensen dagelijks mee te maken hebben. Mijn ervaring zet ik al jarenlang met veel plezier in voor het onderwijs. Nergens anders zie ik duidelijker wat mijn werk kan bijdragen aan de ontwikkeling van mensen.

Javiel Thielman

— Softwareontwikkelaar

Door de succesvolle afronding van een Java traineeship bij Working Spirit, heb ik de mogelijkheid gekregen om bij Toegang.org aan de slag te gaan. Als ontwikkelaar vind ik het tot leven brengen van ideeën het mooiste wat er is, het liefst ben ik daar de hele dag mee bezig!

Marco Muller

— Supportmedewerker

Het kan zijn dat gebruikers soms tegen een probleem aanlopen, wanneer dit gebeurt help ik graag. Naast mijn baan als productspecialist sta ik sinds een aantal maanden gebruikers van Toegang te woord. Ik haal voldoening uit het zo snel mogelijk achterhalen en oplossen van problemen.

André Lewin

— Softwareontwikkelaar

Als developer vind ik het tot leven brengen van ideeën het mooiste wat er is, waarbij ik de front-end graag zo intuïtief mogelijk maak. Ik ben erg blij om een onderdeel van het Toegang.org team te zijn!

Jessie Ruiter

— Supportmedewerker

Het kan zijn dat gebruikers soms tegen een probleem aanlopen, wanneer dit gebeurt help ik graag. Naast mijn baan als productspecialist sta ik sinds een aantal maanden gebruikers van Toegang te woord. Ik haal voldoening uit het zo snel mogelijk achterhalen en oplossen van problemen.

Sander Thien

— Scrummaster en tester

Al sinds 2010 ben ik bezig met kwaliteit. Omdat Toegang.org de poort is naar de educatieve applicatie vind ik het belangrijk dat deze foutloos werkt. Naast dat ik bezig ben met testen vind ik het ook leuk om me te bemoeien met het hele ontwikkelproces.

Lynnquenda Sprinkhuizen

— Content Media Designer

Ik heb in 2020 mijn afstudeeropdracht binnen het team van Toegang.org mogen uitvoeren. Daarna ben ik hier blijven werken. Ik houd van alles omtrent ontwerpen. Voor Toegang.org heb ik de gehele branding mogen ontwerpen en momenteel ben ik bezig met het creëren van veel nieuwe content.