Van begin tot eind: hoe ons partnerschap tot stand komt

Lees hoe je binnen enkele stappen een partnerschap met Toegang.org aangaat. Toegang.org houdt het graag eenvoudig.

Ontdek meer

Stap 1. Oriëntatie en kennismaking

Mocht je na het doornemen van onze website interesse hebben, dan kan je contact met ons opnemen via het contactonderdeel. Samen plannen we een geschikt moment om met elkaar kennis te maken. We zullen de mogelijkheden verkennen en op basis hiervan zullen wij een passend voorstel sturen.

details

Stap 2. Documentatie en details

We hebben technische documentatie beschikbaar. Indien nodig kan er een technische verkenning plaatsvinden tussen de ontwikkelteams van beide organisaties. Toegang.org plant dit graag met je in om antwoord te geven op al je vragen.

asnsluiten

Stap 3. Aansluiten

Nadat jouw mensen de nodige documentatie en details hebben doorgenomen, kunnen we aan de slag gaan met het aansluiten. We zorgen ervoor dat je binnen enkele dagen bent aangesloten. Hierbij kunnen eventuele voorzieningen blijven bestaan.

Stap 4. Testen

Nadat we alles heb aangesloten zullen we het geheel testen. Zo ben je er zeker van dat alles goed werkt, voordat je via de educatieve keten of daarbuiten gaat leveren. Jaarlijks is er binnen de educatieve keten een ketentest voor alle ketenpartners. Toegang.org neemt je mee als educatieve aanbieder binnen deze ketentest. Zo ben je verzekerd van een goede start van het schooljaar.

partnerportaal

Stap 5. Inzicht in jouw afgenomen licenties via ons partnerportaal

Om educatieve aanbieders meer inzicht te bieden, hebben we ons partnerportaal ontwikkeld. Via ons partnerportaal krijg je inzicht in jouw producten en de afgenomen licenties. Zo kan je jouw gebruikers beter volgen en ben je op de hoogte van de ontwikkelingen. Heb je nieuwe licenties? Dan kan je die eenvoudig toevoegen aan de catalogus.

Stap 6. Support voor jou en jouw gebruikers

Toegang.org helpt jouw gebruikers. Als een gebruiker even geen toegang heeft, staat onze helpdesk voor hen klaar. We onderzoeken hun probleem, staan ze te woord en zorgen dat ze alsnog op een veilige manier toegang krijgen tot jouw digitale leermiddelen.